Укупно приказа странице

понедељак, 5. мај 2014.

Interesting Facts About Stardoll!

Juce sam vam pisala o starom stardollu,a danas vam spremam nesto specijalno i jako zanimljivo,nadam se da ce vam se svideti. :)

Naslov posta je Interesting Facts About Stardoll! (stardoll zanimljivosti) ove stvari sam nasla na internetu na nekim sajtovima i ne znam bas da li je to tacno,meni je bilo interesantno dok sam trazila i citala o tome pa sam smislila ideju za ovaj post. :D


Nemam bas dosta vremena za pisanje,ali ako ne stignem da vam sve napisem imate sve na ovm sajtu: ovde
samo sto je sve na engleskom,da ne odugovlacim.

Pisacu vam o Callie.stardoll,sigurno se svi pitate kako ona izgleda u stvarnosti...
Ja sam na onom sajtu gore nasla slike na kojima je Callie.Ona je isla na finale x- factora u Londonu,tamo je upoznala One Direction i slikala se sa njima ona je o tome pisala na starblogu,ali ne znam kad posto ja to nisam nigde nasla,ali evo sta je pisala."Jednostavna devojka iz stardolla,sa uobicajnim interesima,pa bas me zamislite kada mi je stardoll dao predlog da ucestvujem u finalu x-factora zelela sam da vristim znala sam da moram da sacuvam glas,jer sam bila zvanicni stardoll izvestilac.Sedela sam strpljivo u sobi punoj novinara i televizijskih ekipa.Nebeski dogadjaj je poceo! Sva cetiri finalista i sudije su zauseli svoja mesta.Bilo je cutanje za 3 sekunde,a onda veliki talas rukama novinara,svako je pokusao da privuce paznju i postavlja pitanja finalistima."

To je bio prevod sa onog sajta,a ako hocete jos slika evo vam jos jedan link:http://justlikestardoll.blogspot.com/2010/12/omg-saw-real-calliestardoll-for-first.html.



                                                           Kako vam se dopao post?

                                                                Komentarisite!♥














1 коментар: